Hoe werkt het

Wijntuinen neemt de adoptant mee op reis door twaalf maanden wijnstok-adoptie. Geef, beleef en geniet met volle teugen van de wijnen uit onze biologische wijntuinen!

COVID update: Alle evenementen van de wijnbelevingen kunnen op dit moment gewoon doorgaan met in achtneming van de RIVM richtlijnen. De adoptanten kunnen dus volop genieten van het adoptiejaar!

Wijntuinen_uitleg ver_001a.jpg

STAP I - GEEF 

Bepaal met welke cadeaubox je iemand wilt verrassen (Torteldruiven, Oude Tak, Jonge Druif, Wijnmuze of Wijnmeester) en bestel deze via onze webshop.

Uiterlijk binnen 3 werkdagen ontvang je een luxe cadeaubox met uniek adoptiecertificaat, kelnersmes, klein flesje wijn en persoonlijke kaart. 

 

Helemaal klaar om cadeau te geven! 

Meer weten over ons inpakproces? 

COVID update: Alle evenementen van de wijnbelevingen kunnen doorgaan met in achtneming van de COVID RIVM richtlijnen. De adoptanten kunnen dus volop genieten van het adoptiejaar!

STAP II - BELEEF

Degene die de cadeaubox ontvangt, wordt een jaar lang adoptant van twee eigen wijnstokken op de wijngaard van onze wijnboer. Naast het krijgen van de verrassende cadeaubox, start hier de beleving pas echt!

 

Gedurende één jaar wordt de adoptant via e-mails op de hoogte gehouden van het complete wijnproces en kan hij/ zij deelnemen aan diverse wijnbelevingen die in het adoptiepakket zitten (alles standaard voor twee personen). De wijnbeleving bestaat uit een wijnwandeling en afsluitend glas wijn om te toasten, een wijnboer voor een dag ervaring en entree-tickets voor de befaamde Wijnfeesten in Groesbeek, incl. twee glazen wijn.

(Daarnaast kan er optioneel een wijnproeverij aan het wijnstok adoptiepakket worden toegevoegd. )

Op de Wijnfeesten na, bepaalt de adoptant zelf wanneer hij/ zij de beleving wil ondergaan. In de welkoms-email staat een link naar een speciale adoptanten-pagina waar ingeschreven kan worden per evenement.  Maximale vrijheid dus!

Wijntuinen_uitleg ver_003a.jpg

STAP III - ONTVANG

In november krijgt de adoptant (cadeauontvanger) twee flessen wijn thuisbezorgd. Dat wordt dubbel genieten na een jaar vol wijnbeleving!

 

Wordt de cadeaubox in de periode van september t/m december gegeven, dan worden de wijnflessen een jaar later in november bezorgd. Zo is de beleving maximaal.

Wel zo fijn: wij rekenen geen extra verzendkosten!

Meest gestelde vragen:

Wat is de impact van Covid op de evenementen die horen bij de adoptie? 

 

Ons uitgangspunt is dat er wat ons betreft niets vervalt en dat we continue bekijken welke aanpassingen we kunnen doen om de beleving voor de adoptant maximaal te laten zij en waar nodig rekken we het adoptiejaar op. Hierdoor kan iedereen toch deelnemen aan de evenementen. 

Wordt de cadeaubox direct naar de cadeauontvanger gestuurd? 

 

Dit kun je zelf kiezen! De meeste mensen laten de cadeaubox bij zichzelf bezorgen zodat ze het persoonlijk kunnen geven. Maar je kunt ook het adres van de cadeauontvanger kiezen als afleveradres en dan zorgen wij dat het zonder factuur opgestuurd wordt. Als je ons een persoonlijke tekst stuurt via het contactformulier dan zorgen we voor een handgeschreven briefje erbij met jouw persoonlijke woorden. 

Hoe laat ik jullie de gegevens van de cadeauontvanger weten? 

 

Bijna direct na het afronden van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin de link naar het adoptanten formulier. Daar kun je ons laten weten wanneer je het cadeau geeft, het email adres en het huisadres van de cadeauontvanger. Wij zorgen ervoor dat hij/ zij niks van ons ontvangt voor de datum dat jij het cadeau overhandigd!