Hoe werkt het

Wijntuinen neemt de adoptant mee op reis door twaalf maanden wijnstok-adoptie. Geef, beleef en geniet met volle teugen van de wijnen uit onze biologische wijntuinen!

COVID update: Alle evenementen van de wijnbelevingen kunnen op dit moment gewoon doorgaan met in achtneming van de RIVM richtlijnen. De adoptanten kunnen dus volop genieten van het adoptiejaar!

COVID update: Alle evenementen van de wijnbelevingen kunnen doorgaan met in achtneming van de COVID RIVM richtlijnen. De adoptanten kunnen dus volop genieten van het adoptiejaar!

STAP II - BELEEF

Degene die de cadeaubox ontvangt, wordt een jaar lang adoptant van twee eigen wijnstokken op de wijngaard van onze wijnboer. Naast het krijgen van de verrassende cadeaubox, start hier de beleving pas echt!

 

Gedurende één jaar wordt de adoptant via e-mails op de hoogte gehouden van het complete wijnproces en kan hij/ zij deelnemen aan diverse wijnbelevingen die in het adoptiepakket zitten (alles standaard voor twee personen). De wijnbeleving bestaat uit een wijnwandeling en afsluitend glas wijn om te toasten, een middag meeplukken tijdens de oogst en entree-tickets voor de befaamde Wijnfeesten in Groesbeek, incl. twee glazen wijn.

Op de Wijnfeesten na, bepaalt de adoptant zelf wanneer hij/ zij de beleving wil ondergaan. In de welkoms-email staat een link naar een speciale adoptanten-pagina waar ingeschreven kan worden per evenement.  Maximale vrijheid dus!

STAP III - ONTVANG

In november krijgt de adoptant (cadeauontvanger) twee flessen wijn thuisbezorgd. Dat wordt dubbel genieten na een jaar vol wijnbeleving!

 

Wordt de cadeaubox in de periode van september t/m december gegeven, dan worden de wijnflessen een jaar later in november bezorgd. Zo is de beleving maximaal.

Belangrijk: wij rekenen geen extra verzendkosten!

STAP I - GEEF 

Bepaal met welke cadeaubox je iemand wilt verrassen (Torteldruiven, Oude Tak, Jonge Druif, Wijnmuze of Wijnmeester) en bestel deze via onze webshop.

Uiterlijk binnen vijf werkdagen (maar in de praktijk vaak sneller) ontvang je een luxe cadeaubox met uniek adoptiecertificaat, kelnersmes, klein flesje wijn en persoonlijke kaart.

 

Helemaal klaar om cadeau te geven! 

  • Pinterest
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2019 by Wijntuinen