Hoe werkt het wijnstok adopteren? 

Wijntuinen neemt de adoptant mee op reis door twaalf maanden wijnstok-adoptie. Geef, beleef en geniet met volle teugen van de wijnen uit onze biologische wijntuinen en ervaar de unieke wijnbeleving! Met het Wijntuinen adoptiepakket geef je een bijzonder wijngeschenk.

Wijntuinen_uitleg ver_001.png

STAP I - GEEF 

Bepaal met welk wijnstok-adoptiepakket je iemand wilt verrassen (Torteldruiven, Oude Tak, Jonge Druif, Wijnmuze of Wijnmeester) en bestel deze via onze webshop.

Uiterlijk binnen 3 werkdagen ontvang je van ons een luxe cadeaubox met uniek adoptiecertificaat, kelnersmes, klein flesje wijn en een persoonlijk kaartje. 

 

Helemaal klaar om cadeau te geven! 

> Meer weten over ons inpakproces? 

COVID update: Alle evenementen van de wijnbelevingen kunnen doorgaan met in achtneming van de COVID RIVM richtlijnen. De adoptanten kunnen dus volop genieten van het adoptiejaar!

Wijntuinen_uitleg ver_002.png

STAP II - BELEEF

Degene die het adoptiepakket ontvangt wordt een jaar lang adoptant van twee eigen wijnstokken op de wijngaard van onze wijnboer. Naast het krijgen van de strak ogende cadeaubox, start hier de unieke wijnbeleving pas echt!

 

Gedurende één jaar wordt de adoptant via e-mails op de hoogte gehouden van het complete wijnproces en kan hij/ zij deelnemen aan diverse wijnbelevingen (alles standaard voor twee personen). De wijnbeleving bestaat uit een wijnwandeling en afsluitend glas wijn om te proosten, een wijnboer voor een dag-ervaring en entree-tickets voor de befaamde Wijnfeesten in Groesbeek incl. twee glazen wijn. Daarnaast kan er optioneel een wijnproeverij aan het adoptiepakket worden toegevoegd.

Op de Wijnfeesten na, bepaalt de adoptant zelf wanneer hij/ zij zich wil onderdompelen in de beleving. In de welkomst-mail staat een link naar een speciale website waar de adoptant zich kan inschrijven voor de evenementen.  Maximale vrijheid dus!

Wijntuinen_uitleg ver_003.png

STAP III - GENIET

Na ongeveer een jaar krijgt de adoptant (cadeauontvanger) twee flessen wijn thuisbezorgd van de eigen wijngaard. Dat wordt wijn schenken met een verhaal!

Wel zo fijn: wij rekenen geen extra verzendkosten. Alles zit al verwerkt in de prijs van het wijnstok-adoptiepakket.

Meest gestelde vragen:

Wat is de impact van Covid op de evenementen die horen bij de adoptie? 

 

Ons uitgangspunt is dat er wat ons betreft niets vervalt en dat we continue bekijken welke aanpassingen we kunnen doen om de beleving voor de adoptant maximaal te laten zij en waar nodig rekken we het adoptiejaar op. Hierdoor kan iedereen toch deelnemen aan de evenementen. 

Wordt de cadeaubox direct naar de cadeauontvanger gestuurd? 

 

Dit kun je zelf kiezen! De meeste mensen laten de cadeaubox bij zichzelf bezorgen zodat ze het persoonlijk kunnen geven. Maar je kunt ook het adres van de cadeauontvanger kiezen als afleveradres en dan zorgen wij dat het zonder factuur opgestuurd wordt. Als je ons een persoonlijke tekst stuurt via het contactformulier dan zorgen we voor een handgeschreven briefje erbij met jouw persoonlijke woorden. 

Hoe laat ik jullie de gegevens van de cadeauontvanger weten? 

 

Bijna direct na het afronden van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin de link naar het adoptanten formulier. Daar kun je ons laten weten wanneer je het cadeau geeft, het email adres en het huisadres van de cadeauontvanger. Wij zorgen ervoor dat hij/ zij niks van ons ontvangt voor de datum dat jij het cadeau overhandigd!