top of page
Over Wijntuinen 

Wijntuinen komt voort uit onze eigen behoefte om op belangrijke momenten in het leven iemand een ervaring cadeau te geven die nog lang doorklinkt. En dat gecombineerd met een grote passie van onszelf: wijn. We zochten altijd al graag de wijnboer op, want wat is er mooier dan luisteren naar gepassioneerde wijnverhalen, het ervaren van geweldige smaaksensaties en genieten van de natuur? Met Wijntuinen bieden we cadeaus die belevenissen creëren, je laten genieten van wijn én mensen een speciaal gevoel geven. En vooral dat laatste doen we bij Wijntuinen het liefst.

 

Daarnaast vinden we het bij Wijntuinen belangrijk dat we met zijn allen ook aan de natuur en maatschappij denken. Daarom werken we alleen met biologische of ecologische wijnboeren en geven we van ieder verkochte wijnstok een donatie aan een mooi maatschappelijk initiatief.

Waar staan we voor? 

Anna Aukes

Zoals Chardonnay witte wijn populair heeft gemaakt zorgt Anna er bij Wijntuinen voor dat we bekend worden bij het grote publiek met haar bruisende marketing ideeën. De chardonnay is een ronde druif en ook heeft Anna heeft veelzijdige talenten, van teksten schrijven, de juiste sfeerbeelden maken, PR plannen opstellen tot aan onderhandelen zodat we jullie de mooiste wijnbeleving kunnen geven.

Het team

Laura van der Burgt

Laura’s energie is net zo bruisend als de Moscato druif. Daarmee zorgt ze in haar rol als project manager altijd voor druk achter het werk voor Wijntuinen. Daarnaast staat ze zelf ook met haar voeten in de wijngrond. Net als de Moscato druif heeft Laura een sterk en aromatisch karakter en pakt ze vastberaden de financiële administratie en productontwikkeling op.

Anna Aukes

Zoals Chardonnay witte wijn populair heeft gemaakt, zo zorgt Anna met haar creatieve marketing-ideeën er bij Wijntuinen voor dat we bekend worden bij het grote publiek.  De Chardonnay is een ronde, veelzijdige druif en zo heeft ook Anna vele talenten. Van het schrijven van teksten en het opstellen van content-plannen, tot het onderhandelen met onze partners. Alles om jullie de mooiste wijnbeleving te kunnen geven.

Mark van der Burgt

De Gamay is een sterke en populaire druif uit de Beaujolais-streek. Mark kunnen we wel de Gamay van het Wijntuinen-team noemen. Robuust in voorkomen, maar met de fruitige en elegante tonen die hij ook heeft, zorgt hij altijd voor een soepele afdronk. De creativiteit en de diversiteit van fruitsmaken van deze wijn laat Mark zien in het grafisch design dat hij maakt voor Wijntuinen. Daarnaast is hij de strateeg van ons team die zorgt dat Wijntuinen ook op de langere termijn goed rijpt.

Matthieu Sonnemans

Matthieu is de Merlot van Wijntuinen. Zacht en romig van karakter waardoor hij makkelijk is in omgang met iedereen. Maar laat je niet foppen door de eerste zachte dronk, er zitten ook zeker pittige tonen in zijn karakter. Dat maakt hem krachtig. Net als de Merlot is Matthieu zeer productief: hij is onze duizendpoot in het logistieke proces. Bovendien is Matthieu van de details en wordt alles door hem heel nauwkeurig gecheckt.

Contact

Postadres Wijntuinen: 

Heeseind 2d

5392 PC Nuland

            +31 (0)85 1306 824

            info@wijntuinen.nl

KVK    73513164

BTW   NL 8595 5473 9 B01

  • White Instagram Icon
bottom of page