top of page
Wijntuinen_flessen_004_kleinst.png

Volledige ontzorging zonder verassende kosten

Wat is er fijner dan volledig ontzorgd worden? Bestel de cadeaubox, geef het als persoonlijk cadeau en Wijntuinen regelt de rest. We beloven dat je indruk zult maken met onze prachtige cadeaubox. We hebben er zelfs al een persoonlijk kaartje voor je bij gedaan. Jij hoeft daar alleen nog een liefdevolle tekst op te schrijven en klaar ben je.​

De vermelde prijs is inclusief alle kosten, ook die van het verzenden. Dus een jaar all-in volledig genieten van een bijzondere wijnbeleving.

Wijntuinen_tasting_001.jpg

Genieten van wijn en drie unieke evenementen

Geef de adoptie van twee wijnstokken cadeau. Het start met een prachtige cadeaubox en gedurende 1 jaar kan de adoptant (cadeauontvanger) deelnemen aan diverse wijnbelevingen die in het adoptiepakket zitten (alles is voor 2 personen). Wandelen door de wijnvelden, een bezoek aan de jaarlijkse wijnfeesten en helpen op de wijngaard als een professional. Hij/ zij wordt uiteraard het hele jaar op de hoogte gehouden van het complete wijnproces. Ervaar de gepassioneerde ambacht van de wijnboer van dichtbij. 

Wijntuinen_bord_002.jpg

Biologische wijn & maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid en respect voor de natuur draagt Wijntuinen hoog in het vaandel. Wij werken daarom alleen samen met wijnboeren die op biologische of ecologische wijze wijn telen.

Daarnaast vindt Wijntuinen het belangrijk ook aan mensen te denken die door omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom doneren we van ieder wijncadeau een bedrag aan een lokaal maatschappelijk initiatief. Met jouw cadeau maak je dus nog veel meer mensen blij.

bottom of page