top of page
Verbinden met Wijntuinen zakelijk 

Geef, geniet en beleef op de wijngaard

Wijntuinen streeft naar verbinding. Verbinding van het ambacht van de wijnboer met de liefhebber van de wijn, maar ook naar verbinding tussen mensen onderling. Teamsessies of klantbijeenkomsten winnen aan effectiviteit tegen het decor van glooiende wijnvelden. Relatiegschenken geven die een beleving geven om samen te ervaren op de wijngaard. Ervaar zelf wat er mogelijk is in de Nederlandse wijngaarden en hoe impact en plezier daar op een hele natuurlijke wijze samengaan.

 

Biologisch & duurzaam genieten

Wijntuinen werkt enkel met biologische wijngaarden en duurzame materialen. Zo zijn onze verpakkingen duurzaam en werken we met een digitale flip bord om het afval van een vergadering te verlagen. Verantwoord beleven & genieten! 

Help een ander

Vanuit ieder wijngeschenk & dagactiviteit wordt een donatie gedaan aan een stichting die mensen helpt met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe ze dat doen? Bijvoorbeeld door mensen onder professionele begeleiding mee te laten helpen op de wijnhoeve. En daarmee ook in jouw wijngaard & tijdens jouw teamdag of vergadering. 

Maatwerk

Wij leveren altijd maatwerk! Samen maken we graag een persoonlijke samenstelling dat past bij jullie ambitie & daginvulling. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende verkenning.

Wijncadeau met een beleving

Geef de beleving bij de wijnboer cadeau aan relaties of collega's. Samen kijken we naar wat het beste past bij de gelegenheid. Uiteraard met een hoge mate van personalisatie zodat de wijngaard voelt als een verlengstuk van de onderneming.

wijncadeau met een beleving
Read More

Vergaderlocatie op de wijngaard

In de ochtend de contouren uitzetten van een hernieuwde strategie, na de lunch een mooie wijnwandeling maken om de na het middagprogramma af te sluiten met een wijnproeverij en rondleiding door de wijngaard. Inspirerend en uniek!  Even weg uit de context van het kantoor zodat je écht open staat voor nieuwe ideeën en creativiteit.

vergaderlocatie op de wijngaard
Read More

Wijnboer voor een dag teamdag

.......

wijnboer voor een dag teamdag
Read More

Diner op de wijngaard

Na een heerlijke wijnproeverij aanschuiven aan een fraai gedekte tafel temidden van de wijnstokken. Samen met het leadership team of klantselectie genieten van het beste dat de regio te bieden heeft. Ook de combinatie met een inhoudelijke sessie is mogelijk, alle professionele voorzieningen zijn aanwezig. 

Diner op de wijngaard
Read More

Of je kunt ons telefonisch bereiken op  +31 (0)85 1306 824

bottom of page