Wijntuinen_wijngaard_005.jpg
Wijntuinen zakelijk

Wijntuinen streeft naar verbinding. Verbinding van het ambacht van de wijnboer met de liefhebber van de wijn, maar ook naar verbinding tussen mensen onderling. Teamsessies of klantbijeenkomsten winnen aan effectiviteit tegen het decor van glooiende wijnvelden. Ervaar zelf wat er mogelijk is in de Nederlandse wijngaarden en hoe impact en plezier daar op een hele natuurlijke wijze samengaan.  

Wijntuinen_zakelijk - 2.png

Teamsessies

In de ochtend de contouren uitzetten van een hernieuwde strategie, in de middag de handen uit de mouwen in de wijngaard. Houd teamsessies bij de wijnboer, voorzien van alle faciliteiten die je gewend bent. Even weg uit de context van het kantoor zodat je écht open staat voor nieuwe ideeën en creativiteit. 

Wijntuinen_zakelijk - 4.png

Executive dinners

Na een heerlijke wijnproeverij aanschuiven aan een fraai gedekte tafel temidden van de wijnstokken. Samen met het leadership team of klantselectie genieten van het beste dat de regio te bieden heeft. Ook de combinatie met een inhoudelijke sessie is mogelijk, alle professionele voorzieningen zijn aanwezig. 

Wijntuinen_doos_004.jpg

Wijncadeau met een verhaal

Geef de beleving bij de wijnboer cadeau aan relaties of collega's. Samen kijken we naar wat het beste past bij de gelegenheid. Uiteraard met een hoge mate van personalisatie zodat de wijngaard voelt als een verlengstuk van de onderneming.

Of bel ons: +31 (0)85 1306 824