Wijntuinen_logo_RGB_liggend op zwart - 1
Table_001.jpg

ADOPTEER JE EIGEN WIJNGAARD EN BELEEF EEN UNIEK JAAR

 

Wie droomt er niet van; dineren tussen je eigen wijnstokken, een proeverij op de houten vaten in de wijnkelder of je eigen wijn schenken. Tot nu toe was dit voorbehouden aan de enkelen die de investering op konden brengen, maar Wijntuinen brengt daar verandering in.

Het Corona-virus heeft ervoor gezorgd dat we ineens allemaal thuiswerken en zakelijke bijeenkomsten lijken iets uit een ver verleden. Toch wil je je team of je zakelijke partners laten zien dat je ze waardeert. Dat je je er samen doorheen gaat slaan. En als je al met elkaar afspreekt dan moet dat zijn op een plek met genoeg ruimte om de 1,5 meter te waarborgen. Waar beter dan op een uitgestrekte wijngaard of een ruime wijnkelder?

Samen met Wijntuinen creëer je een unieke beleving. Adopteer een jaar lang je eigen wijngaard en ervaar het wijnmaakproces van dichtbij. Je hoeft er ook niet ver voor te reizen, want we nemen je mee naar de beste Nederlandse biologische wijnboeren. Nodig je team of je partners uit om dit met je mee te beleven. Ze zullen het niet vergeten en jij ook niet.

Neem contact met ons op en samen verkennen we wat het beste bij jou en je bedrijf past. Groots of juist behoudend, het kan allemaal.

direct mailen of bellen kan natuurlijk ook:

info@wijntuinen.nl

+31 (0)85 1306 824

Wijngaard_001.jpg